Karibien 11-23 feb 2015 – Cozumel Mexico + Liga Hemma

Cozumel Mexiko – När vi steg av båten i Mexico, strålade solen i kapp med sig själv.
ALLTSÅ, det skulle bli en UNDERBAR dag. Tja, trodde JAG. För att komma till utflyktsmålet skulle vi ta en båt igen. Överresan var stormig och dom flesta blev sjösjuka. Dessutom ösregnade det. Jag blev inte sjösjuk, men väl dyblöt och väldigt väldigt kall. *burr*
Resten ska jag bespara er.
På sista stranden var det röd flagg=inget bad
Typ igen, började bli van.
MEN, hittade en katt i alla fall.:-)
I den här hamnen låg det inte mindre än 4 stora fartyg. Bland annat vårt systerfartyg.
Mäktigt att se dom bredvid varandra, förutom att inte tala om att GÅ emellan dom och se dom stora fartygen torna upp sig över en. 🙂
Cozumel Mexico_01 Cozumel Mexico_02 Cozumel Mexico_03 Cozumel Mexico_04 Cozumel Mexico_05 Cozumel Mexico_06 Cozumel Mexico_07 Cozumel Mexico_08 Cozumel Mexico_09 Cozumel Mexico_10 Cozumel Mexico_11 Cozumel Mexico_12 Cozumel Mexico_13 Cozumel Mexico_14 Cozumel Mexico_15 Cozumel Mexico_16 Cozumel Mexico_17 Cozumel Mexico_18 Cozumel Mexico_19 Cozumel Mexico_20 Cozumel Mexico_21 Cozumel Mexico_22 Cozumel Mexico_23 Cozumel Mexico_24 Cozumel Mexico_25 Cozumel Mexico_26 Cozumel Mexico_27 Cozumel Mexico_28 Cozumel Mexico_29 Cozumel Mexico_30

Cozumel Mexico_31

Ligan hemma – Ja, dom blev väl omhändertagna. Rapporter och bilder 🙂
Ligan Hemma_1 Ligan Hemma_2 Ligan Hemma_3 Ligan Hemma_4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *