Lite VardagsFikur med Marianne och Joel

En trevlig dag med lunch och fika.
Lunch ja… Ja, jag tänkte att jag skulle slå på stort och ”laga mat” hehe
Vilket innebar köttbullar från Ikea. Tänkte att jag skulle prova deras egna ifrån deras frysdisk. OCH, sen hade dom potatisgratäng. Färdig. Tänkte att även denna skulle provas. Jag KAN faktiskt göra potatisgratäng. Det krävs ingen direkt mästerkock för detta. Men tyckte att detta kunde vara lite roligt och bekvämt.
Fel tänkt !!  Ja, alltså den gick väl att äta, MEN. Typ Never again. 🙂

Detta lilla livet tyckte att; Min mat, min mat, min mat. Alla tre skålarna. 🙂
Fika_01 Fika_02

Vitöra relaxar i leksakslådan, efter vilda lekar med kattungarna.
Fika_03

Sen gjorde han sin vanliga ”Vitöra-ligga-golv-ställning”.
Fika_04

Prinsen la sig i klöset. De E jobbigt att ta hand om bebbar.
Fika_05

Bandit och Puzzel är dom som jobbar hårdast. Eller ?
Fika_06 Fika_07

Joel var snäll och glad hela tiden.  Här ligger han i en av kattbäddarna, med ett överkast över. Han behöver inte inhalera ALLA katthåren. 🙂  Men visst är det kanon, att kattbäddar även fungerar till små tvåbenta. 🙂
Fika_08

Eftersom Marianne inte kunde välja, så köpte jag hem både glass, grädde och vaniljsås, till rabarberpajen. 🙂
Dock så lämnade hon mig med MYCKET glass kvar i frysen. Hm….
Men grädden va visst god?  *ler*   (det finns en del i frysen)  🙂
Fika_09 Fika_10 Fika_11 Fika_12

Tack för idag Marianne ! Även om du visst smet ifrån kattungefotograferingen juh ! *ler*

10 reaktion på “Lite VardagsFikur med Marianne och Joel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *