Vi är omnämnda….

….. Hos Dui och Deco och hos StationsKatterna. 🙂
Det KOMMER bilder här, men det är ca 200 stycken, bara hittills, så det tar en stund att sortera. 🙂

Saxat från FB. 🙂
Mille har nu blivit vederbörligen klappad, av alla galna Katt-Kärringar. Tack Lillemor, Heléne och Karin för idag. Mille är glad och Ligan sover trött. Matte ska göra nåt nyttigt, eller troligen lämna det nyttiga till imorrn. Varken disk, tvätt eller dammråttor och skräp springer sin väg. Soffan och en film ur det rika filmförrådet lockar mer. Marianne och Kenneth, allt flyter på bra. A-laget på den lokala pizzerian har fått en påhälsning också förresten. *ler*  Ska iof vattna alla blommorna. Utan att ha en Vitöra på rymmen ikväll dock. Ca 200 bilder har hittills tagits, så bilder kommer vad det lider.
Nu är det bastutajm. Bråda dagar här ute i Vallentuna. 🙂

Jordgubbstårtan godkänns av Joker, innan gästerna kommer.
Jordgubbstårta

6 reaktion på “Vi är omnämnda….

  1. Hälsa Joker, att hans inspektion av tårtan utföll till stor belåtenhet! Ja, Inkan hade väl också lite att göra med att den blev så mums-mums-mumsig. 🙂 Trevligt sällskap, fina kissemissar och härlig utemiljö – ett lyckat recept för en underbar dag. Tack för igår! Kram Stationskattmatte.

  2. Vi ber om ursäkt att vi inte länkade , tar igen det nästa gång.
    Matte hälsar och tackar för en mycket trevlig och god eftermiddag. Härlig med massa kattgos med hela Ligan och så de stora killarna så klart! Nosbuff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *