Tacka vet jag lägenhet :-)

I natt har jag sovit med två lampor i taket tända. Det är kul med ett hus med en miljon knappar och inte ha en aning om hur hälften av dom fungerar. 🙂
PLUS att jag tackar min goa lägenhet, som befinner sig i asfaltsdjungeln. Dessutom två trappor upp. Lägenheten är garanterat paddfri. Paddan/grodan i köket var minst en meter mellan ögonen! Om det var Pralinen som burit in den eller inte, låter jag vara osagt, men HAN skrek inte i alla fall. Det gjorde jag. 🙂
Jösses liksom !?
Under tiden som bilderna sorteras, så får ni en bild på En Chokladbit och en tja STOR maine coon, som är livrädd för en LITEN bit choklad. *fniss*
Det tog ungefär fyra dagar för honom, att komma såhär nära.
Mille_2

Lutande Mille i Pisa, förlåt Vallentuna.Mille_1

4 reaktion på “Tacka vet jag lägenhet :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *