Äntligen…….

är allt NÄSTAN bra.
Frank, som var värst ansatt av ögoninflammationen, är inte helt okej ännu.
Men han kommer att bli.
Lilla Bläsen, som ligger rejält efter dom största, får lite stödmat.
Han må vara minst, men det är inget fel på hans pipa. *ler*
Han låter högt, som kompensation för sin vikt. 🙂
Jag har nu kommit till den punkten, att det är dags att ge dom namn.
Visserligen kan det alltid hända saker, men nu lär ingen tyna bort i brist på mat iallafall.
Dax att sluta oroas sig Inkan !
OCH sova i min egen säng.
Så jag slipper vakna, så fort dom låter.
Kompostgallret fungerar bra och Mamma Mysan rör sig nu också ute bland mina egna. Det går relativt bra. Trots att jag även fått hem Puzzel igen. Å andra sidan lär det bli kaos igen på fredag. Då ska JAG kattvakta, mina kattvakters katter, Whiskey, Sotis och Gumman.
DESSUTOM, för att röra till allt ännu mer idag, plockade jag in den långhåriga katten, som gått runt härute. Efter att flera iskalla nätter och morgnar sett henne ute och vilja komma in, fast ingen släppt in henne, så klarade jag inte att se henne längre. Hon satt under dagen i mitt badrum och en stund i köket, medans jag jobbade och nu har hon flyttat till Åkersberga i ett akuthem där. Hon kommer få det bra.

I Atlasburen/kattungelådan är det nu fullt ös. Måste snart komma på en lösning, att ha dom på ett annat sätt. Jag har ju ingen bolåda kvar tyvärr och dom klättrar snart över. Möjligen kan den stora Agriaburen fungera istället.
Får fundera lite på en bättre lösning.

Här kommer lite bilder på Mamma Mysan.
Man kan inte hela tiden ta hand om di små, utan måste förlusta sig lite också.
Här gräver hon ner sig i Ligans leksakslåda, som är full med myntasaker.
Hon knarkar lika duktig som Prinsen. 🙂
Mysan_1

Mysan_5 Mysan_4 Mysan_3  Mysan_2

16 reaktion på “Äntligen…….

 1. Roligt att det går bra med De Små. Du tror förmodligen att vi inte tycker om Små Katter (eller stora för den delen) Det gör vi – bara inte hemma hos oss.

  Nospuss på avstånd från Skövdemissarna

 2. Fina bilder på Myan. Hon ser så gosig och fin ut där hon vilar.
  Tass tass
  Du är så verkligen en kattvän som släpper in katter som går där ute och fryser.

  Så gjorde jag med Sessan för en del år sedan.
  Hon satt utanför mitt vardagsrumsfönster och tittade in. Såg ut som att hon tänkte:
  *OJ, där inne skulle jag vilja bo. Det ser så mysigt ut, så jag hoppas dom ser lilla mig*
  Det var väldigt kallt ute en september kväll.
  Jag släppte in henne och sedan dess har hon fått bo hos mig. Jag satte upp lappar, MEN ingen hörde av sig, så vad göra??
  Kunde inte se henne sitta där ute och frysa 🙁
  Så gör man när man är kattvän.
  Förstår inte hur en del tänker, bara släpper ut sina katter utan att undra vart dom har tagit vägen?

  Tasskram till dig

 3. Avdelning ”Har man inte jobb så skaffar man!”
  Men jag skulle nog gjort likadant vid möjlighet 🙂
  Härligt att du fick in katten i värme! Och härliga bilder på mamma Mysan i leklådan! Och härligt höra att det ser gott ut med miniligan!
  Blir kul att ”höra” från kattbesök… 😀
  Pustar bara av läsning och tanken!
  Kram!

 4. Så vacker hon är mamma Mysan!!!

  Usch, ja alla dessa katter som lever där ute, här slipper dom i alla fall snö men jag känner mig helt förstörd ibland när vi är ute och går och jag ser alla dessa katter som inte har ett hem. För ett tag sedan kom en liten en fram till mig,den kunde inte se på grund av allt kladd runt ögonen, den satte sig framför mina fötter och jamade…….men jag kan inte ta hem fler hur gärna jag än önskade…..kram.

 5. Låter som det går på rätt håll, så himla skönt. Och det vore nog inte så dumt om du kunde få lite lugn och ro på nätterna också och lägga den tuffaste småbarnstiden bakom dig 🙂
  Snart klarar de sig på egen tass och då sitter man där och blir nostalgisk över gamla kattungefoton…
  Kramar och tassklappar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *