Sprutad i dubbel bemärkelse idag

Dock väldigt ofrivilligt.
Japp, jag ska anmäla.

Sköterska;
– Jaha, var har du pappret?

Inkan;
– Lämnades i receptionen.
– Jag har varit inne hos läkaren nu.

Sköterska;
Försvinner ur rummet.
Återkommer med spruta och papper.
Ingen fråga från sköterska om vad jag heter eller nåt.

Sköterska sticker in nålen i Inkan och börjar spruta.
Inkan;
– När ska jag ta nästa spruta ?

Sköterska;
– ??

Inkan;
– Ja, alltså, hur långt är det emellan, eller har jag missuppfattat.
– Skulle jag inte ta en till ?

Sköterska;
– ??
– ??
– Vad skulle du ta för spruta?

Inkan;
Twinrix, jag ska åka till Thailand.

Sköterska;
– ??
– ??
– ??
– Ojdå, jag trodde du skulle ha en influensavaccin.
– Ja, såhär i influensatider

????????????????
KANSKE borde hon byta jobb.
Sen var jag tvungen att vänta och vänta, medans sköterska ringer runt för att kolla om jag kunde ta Twinrixen OCKSÅ, eller om jag var tvungen att komma tillbaka en extra vända.
*suck*  *suck*
SEN, kommer själva slutklämmen.

Sköterska;
– Men du behöver inte betala influensasprutan

????????????????
Ååååååååååå, vad snällt.
DU gör fel och ger mig en spruta jag inte ens funderat på att ta och aldrig kommer att vilja ta heller.
Jag tar nämligen aldrig influensavaccin.
Snällt då att jag slapp betala. 
Uppskattas mycket. :-))

57 reaktion på “Sprutad i dubbel bemärkelse idag

 1. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 2. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 3. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 4. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 5. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 6. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 7. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 8. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 9. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 10. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 11. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 12. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 13. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 14. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 15. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 16. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 17. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 18. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 19. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 20. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 21. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 22. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 23. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 24. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 25. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 26. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 27. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 28. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 29. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 30. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 31. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 32. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 33. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 34. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 35. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 36. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 37. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 38. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 39. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 40. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 41. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 42. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 43. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 44. Ja man kan tycka att de är idioter. Men jag som varit inne i vårdsvängen i 13 år nu, har också sett hur mer och mer stressade de blir. Nedskärningarna märks! MEn det är ingen ursäkt att inte kolla, det är ett kardinalfel

 45. säger som min mormor skulle ha sagt…
  nerverna
  Klart du skall anmäla, hon har absolut ingen koll på vad hon gör… – jättesnällt att du inte behöver betala- skamligt
  men åh va härligt med en Thailandsresa 🙂
  //Cia

 46. Jösses…!! Hon hade inte mycket koll på tillvaron. Tur att det bara var influensavaccin hon gav dig, det kunde ju faktiskt varit vad som helst!
  Även om de har det stressigt så är det ju obligatoriskt att kolla VEM man trycker i en spruta och VAD personen faktiskt ska ha i den sprutan. Anmäl!!

 47. WTF???

  Ärligt talat, nog skall sköterskan både kolla persnr. OCH fråga vad för spruta du skulle ha innan hon stack in nålen.

  Är heller inte intresserad av influensasprutor, tror att så länge man inte tillhör någon riskgrupp är det viktigt att hålla i gång immunförsvaret på naturlig väg.

 48. Håller med Nea theCat, brukar heller inte ta influensasprutor utan kroppen får jobba själv. Jösses, jag som tycker de brukar vara så noga när man är och ska få sådana sprutor… för att inte tala om hur noga de är när man är på Blodbussen. Läser ju upp personnummer och namn flera gånger!

 49. Men å andra sidan… hur många gånger har du sett till att missarna fått sprutor hos stickisen?
  Vi tror helt enkelt att Skaparkatten har lyssnat på deras böner! 😉
  Nosbuff

 50. Det är ju nästan synd att du inte bor i USA, då hade du kunnat stämma henne på sjukt(!) mycket pengar så att du hade kunnat åka till Thailand åttio gånger om du ville.

 51. Ja visst är det Calle Ler
  *Max&MÅns mina missar fick sina sprutor för en vecka sedan. Checkat och kollat att allt blev rätt. ler
  Jag pratade med avdelningssköterskan idag som sa sig vara helt chockad.
  Finns en detalj till jag inte nämt nämligen och det var att hon lämnade nålar och sprutor på britsen bredvid mig. BÅde öppnad kanyl och icke öppen.
  Tur jag inte är narkoman.

 52. Pingback: Sjukvården och Moment 22 | Inkan och Ligan

 53. Pingback: Kommer ni ihåg sprutan jag fick fel ? | Inkan och Ligan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *