Tassimoutvärdering enbart MINUS

Dom har en ”kundtänst” som inte svarar på frågor som är obekväma.
Jag tror inte på strutsvarianten, om man har ett företag och vill få nya kunder.
Det finns definitivt andra apparater att köpa, så gör det.
Får man problem med sin maskin, lär man iallafall inte få hjälp från Tassimomänniskorna.
SÅ, nu ligger min maskin på Tradera och jag letar en ny bra maskiin.
Tassimo åker raskt ner i soptunnan.
Adjöss

7 reaktion på “Tassimoutvärdering enbart MINUS

 1. Jag har velat ha en sådan maskin men ombestämde mig. Kapslarna är dyra som tusan om man jämför med pulver! Till tassimo kan man ha choklad, te m.m fast Zoegas som jag dricker helst finns bara till Dolce Gusto.

  När man kan ha alla kapslar oavsett maskin kan jag nog tänka mig en sådan.

 2. Jag har velat ha en sådan maskin men ombestämde mig. Kapslarna är dyra som tusan om man jämför med pulver! Till tassimo kan man ha choklad, te m.m fast Zoegas som jag dricker helst finns bara till Dolce Gusto.

  När man kan ha alla kapslar oavsett maskin kan jag nog tänka mig en sådan.

 3. Kjelle Bus jupps, men dom får helt klart skylla sig själva.

  Mia systeryster ja, men är dom inte mer rädd om sina kunder så finns det andra maskiner att köpa.

  Nea theCat rätt beslut !

 4. Hmm… var det inte du som köpte den där kärnkraftverket? Den som man kunde ställa tiden på och som malde hela bönor?
  Dög det inte med det kaffet? 😉
  Nosbuff

 5. *Max & Måns* skrattar Jupps, de va jag. Jo, jag älskar min kaffemaskin. Orsaken till att jag ville testa denna var att jag var ute efter Lattevarianten. FAst inte kapslar med socker. Så nu får det vara. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *