Oliver har tazzat ner ett mail till GammelMatte

Jag skickade ju ett mail till honom på hans stora dag, ni vet 17maj.
Skrev även ett inlägg den dagen.
Nå, för några dagar sedan fick jag ett svar från Oliver.   *ler*

Såhär skriver han;¨
Hej gammatte, tack för hälsningen på min stora dag. Jag mår toppen och har släpat in både möss och fåglar till allas stora glädje. Jag är så stolt. Jag kanske ska få en liten kompis nu i sommar. En röd liten sak (kattunge)som föddes förra veckan. Många i vårt område har haft äran att träffa mig. Jag går runt lite här och var och presenterar mig. Jag är känd som den där vita, lurviga och jättetrevliga, sociala katten som inte backar för vare sig hundar eller katter. Det är lite trångt i våran säng på nätterna, men vad gör man? Stor kram till dig och husse och matte hälsar så klart. Vi kan väl ses i sommar?? Purr från Oliver

Älsklingen, blir så rörd och glad över att det går så bra.
Självklart ska vi ta en fika gubben.
Puzz
Älskar dig nu och för alltid, älskade blåöga.

8 reaktion på “Oliver har tazzat ner ett mail till GammelMatte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *