Tengel Emil Harry

Här kommer några bilder från besöket igår.
Ljuvliga fina Emil

Harry

Den blicken säger:
– Ni bara bryr er om dom där sabla katterna.
– Mutter Voff

Här är Tengel.
Lagom intresserad av att vara med på bild.
Fick överhuvudtaget ingen bra bild på honom, men vad gör väl det.
Jag fick iallafall träffa honom.

Matte Marie och Tengel

Tengel är sådär road efter ett tag.

Lite sur

– Okej okej, ta nu då.
– Jag ÄR glad !

En underbar Tengeltass

Nu har Tengel fått nog och gick och la sig och sov halvt inkrupen i en matta på altanen.

3 reaktion på “Tengel Emil Harry

  1. ååååh vad synd det inte var nu du skulle omplacera Tengel… jag är kär i han när jag såg han på google ! så grymt fin och cool katt !!! love love… jag ska ha en svart maincoon…. är på jakt efter en omplaceringshanne… då min älskade skogis Elof just har dött.. sorgen är enorm.. han blev 16 år och svart som natten <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *