Livet Här och Nu, men även Baktid och Framtid

Ibland är tankarna mer och djupare än vanligt och det finns ett visst behov av att sortera. Att ångra saker man gjort, fyller ingen funktion. Utan titta tillbaka på det som varit bra. Att glädjas i Nuet, men ändå längta efter vissa saker. Det är klart att man måste göra det. Kanske blir det inte uppfyllt, men det gör inget. Inte så länge jag mår bra av att tänka att; Kanske kanske.

Jag är så tacksam för de som finns i mitt liv och som hjälpt till under många långa mörka månader. Som funnits, stöttat och krossat stora hemska tåg i mörka tunnlar. *ler* Det är nyttigt att få distans, att lite kika djävulen i vitögat och be honom dra åt helvete.

Att ha tillgång till internet, som vi har år 2014 är en stor tillgång. Att kunna stötta, hjälpa, läsa om och lära sig om andras öden och liv. Att inse att det materiella är inte ett dugg värt. Egentligen…  Att verkligen ”ta till sig” detta.

Jag tror och hoppas att jag återigen i mitt liv, kommer att ändra inriktning. Att få förmånen att göra nåt som känns bra och viktigt. I veckan kommer det ta form hoppas jag.

Till slut, som alltid, går mina tankar till mina Underbara Älskade Barn.
Jag säger alldeles för sällan att ”Jag älskar er över allt annat på jorden”.
Men ni finns alltid alltid i mina tankar. Livet är så kort och vem vet vad som händer i morgon. Carpe Diem är ett underbart uttryck. Filmen ”Döda Poeters Sällskap” har jag sett ett antal gånger. Den är helt underbar, om än oändligt sorglig.
Fina Älskade Barn ”Carpe Diem”
007

Så många underbara somrar.
Skåne

Till slut; Ett leende
Lilla Berlin

181574

Glädje

4 reaktion på “Livet Här och Nu, men även Baktid och Framtid

  1. Det är en underbar känsla det där, när man (i alla fall tror sig, i mitt fall…) landat i det att saker eg. är rätt egalt.
    Och den filmen….. Ska allt sätta i den närmaste dagarna för det var ett tag sedan. Tror det är den absolut bästa jag sett, många lärdomar där.
    (Att jag sedan fortfarande får strypvilja i händerna när jag tänker på de föräldrarna är en annan sak….. De finns ju tyvärr IVL också)
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *