16 reaktion på “Ny blogg

 1. Näää!
  Har varit in o kikat med får bara dåligt samvete… 🙁
  Kan inte sit-ups förstärkta med siames räcka? Eller promenad med hjälp av dragmaskin A?
  Önskar jag var så duktig! 🙂

 2. Så duktig du är, med att hålla igång. Skulle jag oxå behöva egentligen. Visst, man får väl lite motion när man är ute med hunden. Skulle inte orka med att hålla på med Spinning. Jag och min sambo var för ett par år sedan och testade, MEN NEJ det är iaf inget för mig. OJOJ vad hon körde på, hon som höll i spinningen. Jag höll på att svimma flera ggr 🙁 Så det skulle jag inte orka hålla på med.
  Bättre att gå efter egen takt 🙂

  Tasskram

 3. Matte säger att sping med liten vedkorg får räcka för henne fast hon borde ta tag i sin hälsa lite mer tycker vi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *