Lite Skitsnack

Det är natt
Sömnig
Vaknar
MÅSTE gå på ”huset”
Jobbigt
Nästan i sömnen hasar jag ut
Mörkt
Öppnar toan
Sätter mig och vänder mig samtidigt om
VILKEN mysig syn
Tröttheten går genast över  🙂

Vaknar till lite grann och mår, så gott så gott.
Tror allt Prinsen är lite sömnig också. 🙂

Goaste Tazzen
Iallafall på den här toan.
Klappar Tazz och skulle kunna sitta på ”huset”, heeela natten 🙂

Några bonusbilder på Prinsen, i solen på balkongen från i somras.

Ligger i Mollger
Så mysigt så mysigt.
Prinsen är utomhus nästan dygnet runt, när solen skiner.

Tvätt i Mattes famn i solstolen.

Till slut
Sova

En sista; GoTazzen igen 🙂
I solljus

12 reaktion på “Lite Skitsnack

 1. Attans dumma matte komma och tända lampan så där!!!
  Jag hade nog blivit kvar där resten av natten… 🙂
  I alla fall inatt, för nu fick plötsligt BÅDA siameserna för sig att sova under täcket! Simon gjort det ngr nätter, antagligen för att han mått lite smårisigt. Petrus brukar tycka täcket är för tungt, jmf med filt, men inatt bestämde han sig testa eftersom S övergivit honom.
  Jag ”sov” till slut mest ovanpå… Siameser är VARMA.

 2. MEN så fina bilder igen 😀
  Katter är olika, så även vi människor förståss
  jag har aldrig sett mina katter ligga i handfatet på toaletten eller dricka vatten ur vattenkran, ej heller ligga på tangentbordet, som jag har sett en del katter göra på nätet. Mina katter väl uppfostrade, *SKRATT*

  Jo Min Mimmi fyller ju år på självaste nyårsafton, så Mimmi Tassar runt här på bloggarna och bjuder på lite katt kalas via bloggarna. Så alla är välkomna på lite bloggkattfest då. Hon fyller 14 år då.

  Tasskram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *