Nu är jag packad och klar :-)

Till Hasseludden krävs inte så mycket packning.
Man hasar liksom runt i sin yukatarock och tofflor som man får.
ALLA ser likadana ut och har även på sig yukatan i restaurangen.
Det ser rätt roligt ut faktiskt. 🙂

I övrigt har jag packat ner långkalsonger (att ha i restaurangen, det kan bli lite kallt om benen), tjocka mjuka strumpor (jag har så svårt att gå i tofflorna, dom är oftast för stora), tandborste, tandkräm, ansiktskräm och mobilladdare. 🙂
Ja, sen är jag klar.
Inga kattungar i sikte och nu får mina kattvakter hålla ställningarna, tills jag är tillbaka imorrn.

22 reaktion på “Nu är jag packad och klar :-)

  1. Åh wow! Nu blir jag verkligen avis!! Hasseludden ligger på min prio ett lista!! Hoppas du kommer visa bilder och berätta efteråt och njuuut hoppas du får det underbart (men det är väl svårt att inte få det kan tro?!)!!
    Kram Titti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *