8 reaktion på “Torka aldrig tårar utan handskar

  1. Håller med dig! Vi som var med under den tiden känner så väl igen sig i miljöerna. Attityden mot AIDS känner jag också igen. Vi hade också ett par vänner som ”dog i cancer” som man sa. Senare kröp det fram vad det verkligen var. Sista avsnittet (som jag såg i går) tog mig djupt. Var lite påverkad hela kvällen, lite deppig. Så många fina människor som fick dö. Och då tänker jag inte på de som var med i filmen för de lever väl i alla högsta grad i dag, utan jag tänker på de som de skulle föreställa och alla de andra som fanns där då. Nä nu måste jag sluta skriva annars börjar jag böla på jobbet med.
    Hoppas lille Sixten dyker upp snart!
    Kramar till er alla, två som fyrbenta!

  2. Ett riktigt mästerverk, missade tyvärr de två första avsnitten men det räckte med att se ett för att förstå hur stark denna serie var – eller är, för man kan ju tack och lov se den på Play fortfarande, vilket jag absolut ska försöka göra.
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *