Idag har jag…………

* Inte sovit merparten av dagen.
* Haft träningsvärk, efter tricepsstångträningen igår. *ler*
* Varit utanför lägenheten, för första gången på en vecka. (gick bra)
* Varit hos sjukgymnasten och blivit illa behandlad.  *ler*  Flåt Marie, det är ju ditt jobb.  Hon var dessutom nöjd med mig.
* Tömt kattlådorna alldeles själv.  *stolt*  *katterna glada*
* Fått psykbryt på idioter som har med sjukresor att göra. *skaffa er ett annat jobb snälla*  *eller läs på ordet service*  Efter tre resor har jag redan fått nog. *suck*   ”Sjukresa Marianne”, kan du ställa upp varje gång jag ska till sjukgymnasten??  Två gånger i veckan till maj.  *ler glatt*
* Badat – Yes, vad skönt. Gick bra att hålla ben och bandage ovan vattenytan. Krångligt att komma ur och i, men det gick.
* Beslutat mig för att inte skriva att jag mår skit nåt mer.  *ler*  Jag mår fortfarande fruktansvärt dåligt av medicinerna, men ska försöka fokusera på annat. Bra bantningsmetod, om inte annat. Får inte i mig mycket i matväg. Men lite knäckemacka, med smör iallafall plus en och annan soppa.
* Inte druckit kaffe, sen jag kom hem från sjukan.  Måste vara rekord, ever.
* Läst tidningen jag fick av Marianne på sjukan. Var självklart tvungen att kolla några inställningar. Bland annat nåt med toucheskärmen, vilket fick den att helt sluta fungera?!  Fick panik självklart. Gick inte att göra nåt alls. Inte ens stänga av den?!   Kom till slut på att jag kunde ta ur batteriet.  TUR den har uttagbart sådant.  Snacka om att vara lite loost liksom. Ringa nån för hjälp? Tja, gick ju sådär. hehe
* Efter snilledraget ovan, gick jag och kramade om min encelliga katt och talade om att jag förstår honom så väl. ”Du och jag Emil-Vitöra”  🙂
* Gosat med hela Ligan. Vad skulle jag göra utan er mina älsklingar?
* Tränat mitt sjukgymnastprogram, men inte med tricepsstången. Det ska jag göra imorrn igen.
* Gjort toalettborsten hemlös, genom att tappa kryckan över dess hem. Han bor i en glaskruka, som trillade i klinkergolvet och gick i tusen bitar. 🙁
Nu bor borsten i skurhinken, tills nytt hem hittats.
* Lyckats göra av med en rejäl slant, utan att gå utanför dörren. *suck*   MEN, jag hoppas det är värt det.
* Har köpt en sån här. 🙂    En Samsung Navibot Silencio, en städrobot. 🙂

Nu mina vänner, ska jag ta en tupplur.

6 reaktion på “Idag har jag…………

 1. Inte undra på att du (också) blir galen på dom.
  NU vet du vad jag och många andra får stå ut med varje gång vi tar färdtjänsten.
  Det är nämligen samma ”genier” som kör dessa. Skillnaden är bara att sjukresorna har högkostnads-skydd.
  Det var länge sen jag beställde nån av mina resor via en växel, de låg/ligger i långbortistan nånstans och handhas av folk som knappt talar begriplig Svenska, Sverige har de bara sett på jordgloben…
  Mina resor beställer jag uteslutande via dator, istället för att dividera med nån som inte fattar nåt och mal på om gatuadress och husnummer. Det är omöjligt att få dem att begripa att det finns adresser utan!
  Krya på dig vännen och ta det varligt! Träningsvärk är en positiv smärta har jag fått lära mig, men visst gör den ont som f*n 😉

  Kram
  /Julia å tjejerna

 2. Låter ju som vårt kära sjukvårdssystem skulle behöva en ”overhaul”. Kan vara lite halvsvårt med taxitjänsterna men jag dyker upp och lagar lunch iallafall 😉

  Städrobot. Det såg kul ut. Undra om fisarna hemma skulle bli lika rädda för den som de blir för snabeldraken…?! Det är ganska roligt att se 11 kg katt springa för livet så fort slangen till draken kommer ut från sin förvaringsplats… =)

  Slutade till mobil också att fungera igår. Jag petade dock inte på den och helt plötsligt stängde den av sig helt och hållet. Jag hade just kollat att batteriet var halvfullt, lägger telefonen på bordet och så går den helt plötsligt inte att få igång igen. Jag gick och satte den i laddaren men den startade inte då heller. Gjorde då en ”ctrl+alt+delete” genom att ta ur batteriet och sätta i det igen. Då blev den glad och hoppade igång. Ibland undrar man ju om tekniken har gått lite VÄL fort fram. Man känner sig så hjälplös när dessa ting slutar fungera!! Skönt att du fick igång din. Du har alltså inte vågat läsa mer i tidningen då… =)

 3. Jisses vilket fullspäckat dagsschema 🙂
  Min matte jobabr i hemtjänsten så hon vet en hel del också om hur sjukresor o färdtjänst INTE fungerar !
  Vet inte om jag hade gillat nån sån där städrobot heller ??
  Hade förmodligen sprungit o gömt mig under täcket i mattes eller husses säng 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *