Lång dag, mot lång natt

När klockan var runt halv två idag hade jag;
* Bytt fötter på bilen – Dock kändes det aningens underligt att göra det just idag. Med en titt ut i morse, så funderade jag vart våren tog vägen?!  Vitt och snö *ler*  Men nu är bilen sommarrustad. Kommer väl använda den i maj igen och då känns det bra att den bytt till sommarfötter.
* Konstaterat att Ikea öppnar inte nio på morgonen, bara för att jag var ute och körde och ville handla.  🙂
* Handlat på Ica i Solna. 1kg ärtor bland annat. Många hundra kronor billigare än ärtpåsar och samma effekt.
* Hämtat ut rullarna med kort från undervattenskameran och funderar nu hur jag ska få in dom i datorn.  Anna missade att fixa en CD. *ler*  Men å andra sidan hade dom väl aldrig blivit inlämnade om jag skulle gjort det själv.   🙂
* Varit i ett gäng affärer, utan att handla nåt dock.
* Åkt tillbaka till Ikea och inhandlat ny halkmatta till badkaret. Den andra dom hade var galet grön och jag avstod den. 🙂

* Varit till Tobaksaffären i Tensta och hämtat ut bok. *mums*

* Och hämtat ut en lite nyttigare bok, som ska bli spännande att hitta maträtter i.

* Hämtat ut mina kryckor, även om det höll på att gå åt helvete det också. Hela E18 utanför där jag bor, var avstängd hela dagen idag. En lyftkran befarades välta.   Och Kryckmottagningen låg där vid E18 också. Men efter en himla massa köande, kom jag dit iallafall. Kom inte iväg till Finaste Marie dock.  🙁
* Inhandlat inte mindre än två stora Latte. hehe  Jäklar vilken Latte-abstinens jag kommer ha framöver.

Till slut;
Prinsen är avlämnad hos Babs, Whiskey och Matte och Husse Charlotta och Emil.  (Japp, fånig som sjutton, men jag tror det är bra att han får mer sällskap, även om jag har mina inneboende som också bryr sig om missarna)
Jag har inte ord för dessa underbara människor, som erbjuder hjälp till höger och vänster.  Jag är så tacksam.  *Big Hug till er båda*
Jag har städat, tvättat, rensat och packat.
Det kommer bli en lika lång natt, som det varit dag.
Men jag hoppas och tror att allt ska gå bra.
Mitt stora mål, vore att kunna skaffa en ny fyrbening. Av något större art då än Prinsen.  *ler*
Huvudmålet är dock att inte ha ont och kunna gå någorlunda långt.

Allra sist;
Sia har kommit ut med en underbart god nyhet.
Köp den !!!
Nej, jag är inte sponsrad.  🙂

HÄR är glassen jag åt på Hasseludden.
Såååååååååååååå himla ljuvligt god.
Den är alltså gjord på grönt the.
Spännande
Ska försöka mig på att göra den själv, nån gång.

Mitt nästa köp på min Att-Handla-Lista är en glassmaskin tror jag.  Funderar på en sån här.
Cuisinart ICE40BCE
Nån som har erfarenhet av den ?

10 reaktion på “Lång dag, mot lång natt

  1. massor av kramar inför morgondagen !
    kommer tänka på dig massor i morgon och önksar dig att allt kommer gå perfekt!
    kram kram

  2. Inte den. Har en annan som jag köpte på ÖoB för 200:- Funkar jättebra, är ju lite glasstider nu igen. Sen när det är bärtider också är man nu i 7e himlen. Glassmaskin är ingen dum investering alls!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *