Allas och Icke-Latte

Jag ska inte gå in på några direkta detaljer, för dagen.
En sammanfattning på mitt hälsotillstånd fram tills nu är att;
Hade någon erbjudit mig en CaffeLatte från EspressoHouse (eller någon annanstans), så hade jag tackat nej.
Tja, mer behöver väl inte sägas. Jag tackade nej till vanligt kaffe också och fram till klockan 17 ca, hade jag fått i mig en smörgås. Detta vid 06 i morse.
Inte min bästa dag alltså.
MEN, nu har fått ordning på mig.  *skrattar*
Mariannes reaktion på mitt knä, var lite rolig.
Typ ett stort ”OJ”.
Själv tycker jag svullnaden har gått ner något. hehe  Möjligen inbillning.
Nå, jag satsar på hemgång imorrn.
Marianne kommer som sagt och hämtar mig. Tack för hjälpen idag, med medicinerna. Jo, även där var det ju lite moment 22. Jag kom ju inte ur sängen alls idag, vilket gjorde medicinsituationen en anings besvärligt.
Personalen kunde inte hämta ut medicinen och betala med mitt kort.
Jag hade inte kontanter.
Apoteket tar inte faktura.
Japp, det gäller att vara frisk, för att klara av att vara sjuk.
Jag undrar vad folk gör som inte har vänner, släkt, bekanta eller annat löst folk som kan hjälpa till ?!  Att hitta nån som kan komma ända hit ut, en fredag före 17:00 är ju inte det enklaste.  Jaja, det löste sig iallafall till slut.

Nu till blomman. Låg igår och läste Allas och ser helt plötsligt ”min” blomma i tidningen.
weeeeee
Nu har jag både fått ett namn och skötselråd till den. *skrattar*
Tack Kära Allas, Gunilla och Frasse. *ler*

Mitt i allt elände idag, fick jag också byta avdelning. Just då var det riktigt jobbigt, men nu är jag glad och nöjd. Här finns det TV och hörlurar. , nu är jag lite uppkopplad mot allt möjligt igen.  *ler*
Dock har min hjärna lite problem att koppla upp på WF, så jag kör det jag orkar.

Världen, en Caffe Latte please!   🙂
Och Skavlan

9 reaktion på “Allas och Icke-Latte

  1. hoppas du mår bättre idag , tänker massor på dig och hoppas du snart mår så bra du bara kan.
    KRAM KRAM

  2. Pingback: Bilderna jamar för sig själva – vilken helg! | Gunilla och Frasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *