Thailand ”Baklänges”

Mina finaste minnen och bilder har jag från Koh Lanta, eftersom sista veckan inte blev så bra. Av den orsaken så väljer jag att vända på alltihop. På det sättet kommer min minnesbild vara det fina braiga Thailand.
Jag bodde juh sista veckan på Karon Beach och hotellet var verkligen jättefint.
Så just DEN biten är jag nöjd med. Hotellet alltså. *ler*
Phuket Island View Hotel

Liten uteplats
Det fanns alltså en dörr till att gå in igenom.

Badkar  *ler*   Självklart badade jag, när det nu ändå fann där. 🙂

Lite suddig bild, men var tvungen att lägga in den, då jag tyckte att den var lite rolig. Topz och plastmössa 🙂

Kylskåp och vattenkokare
Lycka för en kaffetossig Inka *ler*

Tja, stackars fiskar  🙁
För många, för stora, för litet

Olyckan har jag juh redan skrivit om.

Färgglada piller *ler*
Jag var tvungen att dubbelkolla med min farmaceutvän, att innehållet stämde mot beskrivningen. *ler*

SÅ, några kommentarer så här mitt i inlägget, innan det avslutas med några fina bilder.
Inte speciellt mycke var faktiskt positivt. Thailändarna (förutom hotellpersonalen) var överlag väldigt otrevliga. På stranden fick jag vid flera tillfällen inte ens välja vilken solstol jag skulle ha. Vid ett tillfälle skrek tanten hysteriskt och kastade mina saker omkring sig, då jag inte ville betala för två stolar. Jag vägrade. Vid ett annat tillfälle skulle jag ligga mellan (tja nåt jag inte kan skriva för då går folk i taket) osmakliga herrar, låter bra.
Stod man i vattnet, så hade man lika gärna kunnat vara på Gran Canaria och det är betydligt billigare och går fortare.
Det fanns inga mysiga restauranger som på Lanta. Inga låg på stranden, utan dom flesta låg utefter den galet trafikerade vägen. Inte så trevligt.
Det fanns inget direkt att göra, utom att ta massage eller äta.
Jag som verkligen kan shoppa om jag vill, kom hem rätt tomhänt?!
Maten var överlag en enorm besvikelse. Även på Lanta tyvärr.  :-((
Jag har hundra gånger godare mat, på Thairestaurangen mitt över gatan där jag jobbar.  Aningens billigare också. *skrattar* Jag tror att dom har ”turistat” maten. Den var totalt smaklös, men ketchup fanns dock överallt ?!
Tja, nog gnällt !
Stranden var okej, men absolut inte mer.

Däremot hade dom goda smoothie, med diverse olika smaker.

Frukt åt jag i massor.
Sååååååååå himla gott och jag saknar det enormt här hemma.

Godaste smoothien ever, tror jag.
Den är gjord på mango och jag blev stamgäst där på grund av den.  *ler*

Här ser man däremot gatan precis utanför. Iof hade man havsutsikt också, men när det mörknade såg man ju inte så mycket av havet.

Sen hittade jag, till min stora glädje och lycka, en Starbucks.
Här har jag köpt en islatte med nån smak.
*mums*

Så några avslutande bilder.
Poolen utanför mitt rum.
Det var rätt okej att ligga där.  *ler*

Så lyfte man blicken lite lojt.  🙂

Sista kvällen låg jag på stranden, tills det började mörkna.
Väl medveten om att min tid i shorts, linne och barfota var över för den här gången.

Det kommer några inlägg till.
Ett med massor av underbara bilder från Lanta. Kommer troligen sist.
Ett Gott&Blandat  *ler*
Och ett om några utflykter jag gjorde.

6 reaktion på “Thailand ”Baklänges”

  1. Vad tråkigt att det inte var bättre, men för mig som aldrig varit i Thailand tror jag att du (tillsammans med många andra) faktiskt tagit bort min längtan dit och jag får sikta på ett annat resmål!
    New York, kan du åka dit nästa gång och ge en recension? 🙂
    Vad förvånad jag blev att du badade i badkar, måste känts ovant *ler stort*
    Men utvilad är du förhoppningsvis och du har fått knalla omkring utan vinterkläder i flera veckor även om det inte blev som du tänkt dig 🙂

  2. Tråkigt att det inte var helt bra, nu menar jag inte det olyckliga slutet, men det låter överlag som Du är lite besviken. Min brorsa som åker dit två gånger om året, men han är oftast i norra Thailand och har lärt känna en massa ortsbefolkning där, så han blir bjudna på privata fester med otroligt god kryddad mat och grönsaker i mängder.
    Bilderna var jättefina i alla fall! Är Du helt återställd efter det som hände????? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *