Thailand ”Påkörd :-( ”

Har råkat ut gör en olycka idag. Skulle korsa vägen och blev då påkörd av en bil. Fick åka tut-tut till sjukhuset. Alla som hjälpte mig tyckte att det var bäst att jag åkte in, pga mina knän. Jag har inte slagit i huvudet, utan jag tog emot mig med knän och händer. Dock främst vänster sida. Har skrapat vänster armbåge rätt rejält, men det värsta är mitt vänsterknä. Det börjar anta en fotbolls storlek. Men röntgen visade inget brutet. Skönt
Sen satt jag utanför sjukhuset och försökte komma på vad min strand hette, för ingen hittade tydligen till mitt hotell 🙁
Jag har ju rejäla problem att komma på namn, platser och ord i vanliga fall, men just ikväll kändes det riktigt jobbigt.
Nå, till slut kom jag iallafall tillbaka till mitt hotell. Ligger nu i sängen med en ispåse på knät. Missar båtturen i morrn, men men.
Inget är brutet och både huvud och nacke klarade sig. Tror jag iallafall. Har fått ett gäng piller. Rosa, blå och grå. *ler*
Jag är rejält omskakad och känner mig både väldigt ensam och liten just nu. Tack Marie, dina mess betydde mycket, trots avståndet.
Har beställt roomservice.
En Thaisoppa och en Irish Coffee 🙂 Kanske inte världens bästa combo,, men välbehövligt. Har inte ätit nåt sen frukost. Nu ska jag titta på thaiTV 🙂

17 reaktion på “Thailand ”Påkörd :-( ”

 1. oj shit, vad jobbigt. hoppas det blir bra snart, verkligen. beställ extra glass från roomservicen! typ massor av det!

 2. Usch det lät inte bra, dina knän behöver väl inte mer stryk. Det var det ”bästa ”också väl? Dett är lätt att känna sig liten och utsatt i de där lägena. Hör av dig om du behöver någon hjälp på plats, Hasse kanske kan ordna något från Hua Hin. Vi saknar dig ! Kram

 3. Du har väl då en förbannad otur!!!! Tänker på dej här i kylan -10 så det är ingen kattastrofkyla, men jävligt otrevligt.
  Hoppas att du mår bättre i morgon så du kan njuta av resterade semester.
  Kramelikram
  Skatis

 4. Åh, stackars dig, vilken förbaskad otur! När jag tänker på hur det kunde ha gått så är jag lättad över att du klarade dig så pass bra, men förstår att du givetvis mår dåligt av detta. Roomservice och tv-tittande låter som en bra plan. Ta hand om dig. Hoppas du kan njuta någorlunda av resten av semestern trots skadorna.
  Många tröstande kramar!

 5. Nej men usch och fy! Ja då är man liten i världen 🙁
  Hoppas allt går så bra som det bara kan fortsättningsvis nu!
  Och förhoppningsvis gör även Irisch Coffee sitt! 😉
  Krya krya!
  Kram Titti

 6. Men Inkan då !
  Både jag och matte är glada för att du inte bröt något i alla fall !
  Hoppas att din Irish Coffee smakade bra och att du beställt upp glass i stooora lass 🙂

 7. Men du har väl en himmla otur!!! Men trots allt så är det ju tur att det inte blev värre. Hoppas svullnaden i knät går ner snabbt så du kan röra lite på dig och inte blir låst på hotellrummet resten av semestern.

  Tänker på dig. Kram

 8. Tack alla!!!. Känns bra att ni trots allt finns därute. Stor Kram
  Pst…. läste om dom stackars 4 ungdomarna som dog när dom blev påkörda.. Det var ju här i trakten 🙁 hemskt. Dst….

 9. Pingback: Thailand baklänges | Inkan och Ligan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *