En sån HÄR, vill

Matte att Ligan ska ha.
Äntligen har jag hittat den och till ett rimligt pris.
Nu ska bara Matte få tid att jaga runt i affärer igen.
Funderar även på en sånadäringa Flinga…. nånting. 🙂
För visst behöver Ligan fler leksaker ?

Pst   Kathleen, Matte jagade runt i alla affärer efter en tunnel igår.  Det längst hon hittade var en som hade längden 110cm och kostade över 100kr.  Matte vill ha en lååång.  Dst….

Ppsstt…… Tips på var Matte hittar en fin tunnel (ej i plysch) mottages tacksamt   Ddsstt…….

20 reaktion på “En sån HÄR, vill

 1. Vet du – min tunnel har legat undanstoppad ett tag, så jag tog fram den igår. Den är nog inte så lång som jag i mina ljusa stunder kom ihåg. Undrar om inte 110 är maxlångt.
  Jag har en bollcirkel – den låter rätt hyfsat den också…….

 2. Min liga har en sån! De älskar den! Tösen lägger sina flörtkulebollar där i och tycker att de också kan kana runt där. Ibland ligger en katt i varje ände och väntar på bollen.

 3. Åh, just den där leksaken är en riktig favorit här hemma, så pass att jag blev tvungen och köpa den nyare versionen ;-).

  Självklart behöver ligan fler leksaker :-).

  Tips på fler leksaker.. Åh, det finns så mycket. Det enda som stoppar en är ens fantasi, man får nästan försöka tänka som en katt ;-). Aktivitetsleksaker som bjuder på fart och fläkt brukar fungera allra bäst. Här har vi provat rätt många olika typer av leksaker och det har visat sig att leksakerna jag trott skulle blivit floppar har blivit favoriter, så jag är nog aningen kass på att tänka som en katt ;-).

  Senaste här är en LED pekare vars lampa ser ut som en fisk på golvet. Den tar fram deras jägarinstinkter och får igång deras sinnen. Har ni provat något liknande?

  Vilken typ av leksaker söker du efter? Tunnlar ratas här så tyvärr kan jag inte tipsa om bra och hållbara sådana..

  Kramiz och Tass

  • Tja, allt som verkar roligt. Tunnlar är super att gömma sig i om man är en liten skyggis. Heter man Bandit kan man alltid hoppa ur den och skrämmas lite, eller mycket. 🙂
   Tack för tipsen

 4. Vill ha, villha, vill HA!!! Jag lottar ut en likadan pryl i min adventstävling, men kan ju tyvärr inte lägga tassarna på den själv eftersom jag inte får vara med och tävla 🙁
  Tunnlar verkar också kul!
  Kolla in vår hovleverantör Zoosajten, vi har jamargoda erfarenheter av dem!
  Har du andra tips förresten? Vi ska ha klapptips på hemsidan och jag tänkte bidra med ett. Men du vet hur min matte är – hon pysslar ju bara med handdukslekar och har dålig prylfantasi..Så tips mottages tacksamt 😀
  Tassklappar

  • Ska kika in på Zoosajten. Har inte haft jättebra erfarenhet av kommunikation med dom, eller om de va nån annan. Äsch, förvirrad
   MEN, dom har en tunnel. Kostar dock BARA runt 430spänn. Liiite för mycket för Mattes plånbok. 🙂

 5. Åh, en sån där boll grej har jag och den är jättekul att tassa till så bollen far runt runt.

  Min favo leksak just nu är väldigt billig och bra. En hasselnöt( med skal på såklart) den låter så roligt när den far fram på golvet.

 6. Mjau de där tunnlarna i plysch som bara säckar ihop är ju värdelösa! Men matte köpte prasseltunnel åt oss – men TVÅ stycken 90 cms från ÖoB a 79 kr styck och att tråckla ihop dem i ena änden till en redigt lång var ju så enkelt!
  NosPuss Wikki

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *