Babsan

– PlastMatte, visst får jag med den här när jag flyttar ?

Nej Babsan, den vill jag ha kvar.
– Men?
– Va ?

– PlastMatte, kan du verkligen motstå mig ?
Men skruttan då, du kommer få med dig massor av saker.

På fredag flyttar lilla damen.
*snyft*
PrInsen kommer sakna henne massor.
Vi behöver nya kattungar.  *ler*

27 reaktion på “Babsan

 1. Åh, vi kommer också sakna hennes upptåg.. Men såklart man är glad för hennes skull också.. Hoppas bara hennes nya familj kommer vara lika fin som ni varit 🙂

  Nosgos och Tass

 2. Så fin hon är, förstår om ni kommer att sakna henne.Jag fick en kommentar på min blogg av några som var intresserade av att bli matte och husse till henne men då hade hon redan fått nytt hem. Hoppas på uppdateringar hur det går för henne i nya hemmet,kram.

 3. Hejsan !
  Var det Babsans syster som jag hade Lucia alltså ? De är ju så lika i pälsen.

  Hade jag bara inte varit så feg, utan närmat mig Lucia hade vi kanske kunnat bli verkliga vänner, Men jag ville bara låta henne få vara ifred och att hon skulle komma till mig först.
  Nu vet jag till nästa gång, om det nu blir det.Ångrar nästan att jag inte tog ungarna. Bruna vet jag att hon har det bra, men de mönstrade som Eva på Mariefreds djurskydd tog hand om, hur gick det för dom, de mönstrade raringarna.?
  Gått slut på det gångna året 2011

  Mi f.d.Jourhemsmatte

 4. Inkan, säg till om du kan tänka dig ta en unge till. När vi var på väg hem från misslyckat kattfångeriförsök i måndags natt hittade jag och A en kattunge, ensam, inga syskon och ingen mamma. Han är kanske 3 månader gammal. Svart med vita tassar och vit under hakan och möjligtvis vit mage. Vi fick honom inte i måndags. Jag var ute igårkväll onsdag men såg honom inte. Nytt försök ikväll.

 5. Lycka till lilla Babsan gosungen! Äntligen dags för dig vännen att flytta till din fina nya familj. Kramisar och puuurrrr från mig Ina och resten av Luffarkatterna (både de tvåbenta och de fyrbenta).

 6. Förstår att det är jobbigt att skiljas. Men så roligt att Babsan har hittat sina människor 🙂 Vi önskar henne all lycka! 🙂
  Kramar och tassklappar
  PS Om du klickar på länken så får du träffa en herre du känner :-)http://allas.se/foton-fran-frasses-adventstavling-tomtetema/

 7. Hmm.. frågan är om det är Inkan eller Ligan som vill ha en ny kattunge! 😉
  Men Prinsen är en sådan föredömlig mentor, att det vore dum att förspilla den kompetensen!

  Ps. Har du One, som hotell? Skrattade god när er sida var jamarslö igår. Med tanke på era trippla kommentarer hos oss. 😉

 8. Pingback: Luffarkatten hjälper hemlösa utelevande katter i Södertälje ! | Inkan och Ligan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *