Ge Klöset till ett KattHem……………………..

……………… så då gjorde jag det.
Jag har ju försökt sälja mitt Kattens Number One rätt länge.
På KattForumet vill folk antingen ha det gratis, galet billigt eller så hojtas det

 ”Ge det till ett katthem i julklapp”.
Det hade jag mer än gärna gjort, om dom hade hämtat det.
Nu frågade jag inte ens iof, men vet att det oftast är utkört folk vill ha det.
Jag bär inte, så det fick vara.
I stället letade jag någon/några att ge bort det till.
Inte vem som helst, utan nån jag bryr mig om , tycker om och som har behov av det.
Och vad passade då bättre än att ge det till Tottes Husse och Matte, som har idel skyggisar, utefödda och dylika missar hemma hos sig.
Trädet är verkligen uppskattat.
Först provades delarna ut på golvet.
Nosades och inspekterades och togs i nära besiktning.

I den rundeln har jag haft massor av leksaker liggandes och sprutat en hel del kattmynta.
Hela Tottes flock var MYCKET intresserade av den.
Trädet är mycket uppskattat och jag är så glad över att det flyttade just dit.

Några bilder på Totte och hans kompisar, när jag var där på besök för några veckor sedan.
Nytillskottet i familjen
En mycket liten och mycket utmärglad liten misse, som Husse i familjen hittade på sitt jobb. Har för mig att hon låg uppkrupen i en bil. Hon var bara skinn och ben lilla pluttan. 🙁
Hon är så fin idag och full av bus och har massor av energi.

Stackarn fick inte ens tvätta sig i fred, utan kameraintrång. 🙂

Några bilder på finaste TotteMannen.

Lite vemodig ser han ut, men han mår kanon och leker och blir nu till och med kelad med.
Det är så kul för deras blygsel försvann precis samtidigt på både Totte och Rambo.

18 reaktion på “Ge Klöset till ett KattHem……………………..

 1. Bra gjort! Så kommer det till användning igen.
  Husse ser lite konstig ut, men vill inte jama vad det är.
  Han mumlar om någon liknande historia inom snar framtid…
  Nosbuff

  • Vår Matte lovar att ABSOLUT inte, jama dom två underliga bokstäverna, som får Mattar och Hussar att ibland svära konstigt, MEN till dom fyrbentas förtjusning stanna i soffan för massor av gos.

 2. Oj en så jättefin klättermöbel – och den tackade de nej till!!!! Jag hade tagit emot den med öppna armar till mina klosterpostulanter. Assar och Sixten hade flängt i den i både tid och otid. Jag ska bygga något att klättra i vid och över min säng så småningom, men det hinns inte med före jul för det är massor kvar att göra för att få köket i ordning så som jag vill ha det och sedan ska jag städa vardagsrummet och Torbjörns rum innan jul och det kommer att räcka till bra för mig som inte orkar så mycket längre. En jättefin klöspelare är det. Lycka till!

  Nosbuff

 3. Vilket jamarfint klösträd! Vad kul att det hamnade rätt och där det uppskattas! Jättefina bilder på ännu finare katter.
  *nosbuffar*

 4. Åh va skönt att du fann några som behövde det 🙂 och de såg absolut pigga och glada över att ha fått det. Ett sånt lyckligt slut på sagan är absolut något alldeles extra :D. Här har jag själv sålt ett klösträd av just det märket och det tog verkligen tid innan någon ville ha det, det var oanvänt men ändå så ville de ha det gratis..

  Kramiz och Tass från oss!

 5. Det gör mig så ont och det är inte klokt att så många katter far illa i Sverige!! Tur att det finns de som bryr sig så några av dessa katter får ett värdigt liv. Du är ju också speciell med ett stort hjärta Inkan, tänk vad dessa katter kommer älska ditt gamla träd!Kram

 6. Så snällt av dig, att ge bort trädet. En förskottsjulklapp som uppskattades efter förtjänst av mottagarna, i motsats till det ljumma intresset från andra håll…
  Underbara bilder!
  Kramar och tassklappar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *