Jag är sååååååå Mega-Mamma-Stolt

över min underbaraste duktigaste dotter.
STORT STORT Grattis gumman och STOOOOOR Kram !
Ligan tazzar glatt och ropar Hurra Hurra Hurra Hurraaaaaaaaaa med Puzzel i spetsen.

pst……. hon stryper mig säkert, men pip in på Slussen och hojta grattis. *ler*  dst…..  🙂

FAST, om jag lägger in een av favvobilderna på Lill-Matte och Puzzel, kanske hon förlåter mig.
Älskar er båda helt enormt.

11 reaktion på “Jag är sååååååå Mega-Mamma-Stolt

 1. Grattis!!!! Vad roligt att läsa! Jag har varit superdålig på att läsa din blogg senaste tiden för jag har inte varit på min egen arbetsplats utan vikarierar för en kollega. Där är så mycket att göra att bloggar hinns inte med, knappt Facebook heller. Snart drar jag på semester och då kommer jag definitivt att vara avskuren från alla goa bloggar tills jag är hemma. Tar inte med mig bloggadresserna till Grekland. Men jag kanske slänger in ett litet inlägg på min egen blogg medans jag sitter i solen och dricker en kall……apelsinläsk.
  Ha det så gott o gosa alla fyrbeningar!

 2. Ingen fara Mamma Mia Ha det kanon i Grekland. Kram

  Dui och Deco Therese Bergsmo Lisbet Titti *☆Fru Eriksson* Ninnie tack !!!
  Mitt leende är bredare än mitt ansikte. skratt

 3. Grattis!
  Förmodligen är det som i min värld.
  -"Kan la inte vara något att jobba på en mack!"
  Så att bli Bitr. Boss ligger det nog oändligt mycket mer jobb bakom än vad vi utanför kan förstå!
  Men vad betyder de 3 blopparna uppe till vänster?
  Att hon lyckats sälja en burgare vars klocka startats om tre gånger? *;-)*
  Grattis igen!

 4. Pingback: Stolt Mams | Inkan och Ligan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *