– Har det med åldern att göra

– Har det med åldern att göra när man;
* Lyssnar på ”Ring så spelar vi” på lördagmorgnarna och dom sista lördagarna nästan hämtar datorn för att börja fylla i rätt, eller möjligen fel, svar.   Eller, har jag bara blivit en VIS och KLOK Tant ?   Frågetecknet är bara där för syns skull. Ingen behöver känna sig nöd och tvungen att svara.  Om du inte svarar ja förstås.  *ler*
– Ior, du får inte svara.

– Har det med åldern att göra när man;
Sitter i soffan och dricker kaffe, har druckit ur kaffet, reser sig ur soffan, går ut i köket, för att väl där hitta sig själv med tomma händer och en kaffekopp kvar på vardagsrumsbordet.    Eller, är jag bara lika förvirrad och tankspridd som jag alltid varit, men aldrig vågat erkänna ?

– Har det med åldern att göra när man;
När man hellre sitter hemma en lördagkväll och läser en god bok istället för att rulla runt på stan ?
Tja, svaret är nog klockrent ja.
Å andra sidan har jag alltid tyckt att lördagkväll hemma i soffan har varit rätt skönt.
Fick ju barn tidigt och då kommer man ju inte så långt. Ja, sen när kidsen är i tonåren måste man ju sitta hemma nykter, snäll och trevlig om dom behöver en.  Ingen direkt uppoffring, vare sig nykter eller sitta hemma.
Det andra kan ju vara lite si och så med ibland.  *skratt*

– Har det med åldern att göra när man;
Hellre surfar på nätet och shoppar än springer runt i timmar i affärer ?   Eller, har jag kanske alltid varit sådan ?
Jupps, avskyr att shoppa, men åldern gör ju kanske inte saken bättre, eller ?

– Har det med åldern att göra när man;
Är som jag är ?
Lagom galen, förvirrad, lat och allmänt knäpp ?

Ha En Underbar Kväll

12 reaktion på “– Har det med åldern att göra

 1. låter som mig det där också.

  Vore ju super att ses, sa det till mannen när vi närmade oss Stockholm.
  Att du fanns där i närheten, Sannas farfar bor i spånga också.

  Vi ska egentligen bestämma ett datum så det blir av, jag kommer gärna till stor stan igen.
  stor kram

 2. Det är som att läsa mig… Maken och jag kör ring så spelar vi när vi är ute och åker på lördagarna, underbart. Dock var jag lite besviken sist för att hon hade semester och det satt en annan röst där och snackade…

  Och förvirrings-tillstånd är ju för jämnan, så det har inte med åldern att göra! Shoppa på nätet är så mycket bekvämare och dessutom slipper man ångesten i provrummen med hemsk belysning!

  Kram!

 3. Godmorgon! Hehe. Känner igen mig lite där. Fast jag vet ju med fakta i hand, haha, att det har med vishet och inte med ålder att göra.
  Ha en skön dag.

 4. Var sak har sin tid, heter det ju.
  Men ett säkert tecken på att man är gammal är, har jag fått berättat för mig, när man inte längre kliver in i bilen utan liksom backar in med rumpan före och sen svänger in med benen.
  Dit har jag inte kommit än (puh!), har du?

 5. Hihi nja jag tror inte att det har med ålderna att göra 🙂 Jag är ju inte så gammal men jag föredrar de som du skriver 🙂

  Nova är MIN hihi. Det bli varning för matte om någon försöker kidnappa henne 😉

  Kramar

 6. Pingback: Jag är en MAN…. Här är min kontaktannons | Inkan och Ligan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *