Dag 05 – Vad är kärlek?

Ur Wikipedia,

Kärlek
är en känsla som präglas av en stark ömhet och tillgivenhet. Kärleken kan vara riktad mot abstrakta ting som konst eller nationen, mot mer allmänna konkreta ting som naturen eller Kyrkan, eller till mer specifika konkreta objekt som ens hem, ens husdjur eller en nära medmänniska, inklusive den egna personen. Kärlek i dess olika varianter är ett ofta återkommande tema inom litteratur, film och sång.

Ur Inkan,
Kärlek
Ja, det är stort och svårt, men det som kommer upp först och som sedan fastnar kvar är barnen.
MIN kärlek till mina barn är gränslös.
Moderskärleken kan och kunde få mig genom eld och vatten.
Jag har haft känslor mot BARN (som INTE var oskyldiga) som är helt hemska.
MEN, man skyddar sin avkomma in i döden.
Det är en kärlek som inte går att beskriva men är störst av alla.

Kärlek två är min kärlek till mina djur självklart.

3 reaktion på “Dag 05 – Vad är kärlek?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *