*Drömmer igen*

Ena dagen så har jag Yasuragi uppe och lyssnar på musiken och läser om julmiddagen och drömmer.
Vad sägs om det här ?
Julmiddag i restaurang Teppanyaki. Hämta förrätterna vid det löpande Kaitenbandet. Njut av sushi, nudlar och goy. Varmrätterna tillagas direkt på våra Teppanyakibord. Varje bord har sin egen kock. Här lagar vi fisk, kött och vegetariska läckerheter. Avslutningsvis en dessertbuffé.

Åh vad jag skulle vilja.
Men efter jul ska jag helt klart dit.
Och nästa år blir det julmiddag med övernattning och bad.

Sen fick jag ett mail från Göta Kanalbolaget häromdagen.
SÅ, nu sitter jag och önskar att jag en dag ska få råd att åka den.
Gå in här och lyssna och titta på filmen.
Helt underbart.

Jaja……………. nu ska jag sluta drömma och sova.
Kram

3 reaktion på “*Drömmer igen*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *