Yasuragi

Jag skulle behöva åka dit.
Till
Stillheten
Lugnet
Sinnesron
Tystnaden
Jag vet bara inte hur det ska gå till.
Jag har inte råd.
Jag har heller inga möjligheter att komma iväg utan massor med fix med både katter och inte minst barn.
Men
Jag längtar
Lyssnar på musiken
Drömmer
Yasuragi

3 reaktion på “Yasuragi

  1. Det vore väl underbart om du kunde komma iväg, skulle du inte kunna fixa det tror du? Fast dyrt är det ju, det är det.
    Känns som om du har det lite extra jobbigt just nu, glöm inte att jag finns här.
    Kram

  2. Sv. Jo, det var faktiskt dom jag tänkte på när jag skrev om dom negativa människor med förlegade åsikter. Ville bara inte skriva det, det känns tyvärr som om om många redan är "trötta" på att tala om dom medans jag tror att det är precis det vi INTE får göra. Men du förstod mig 🙂
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *