2 reaktion på “The two hundred sit-ups training program

  1. FAst du vet väl att man inte blir smalare om magen för att man tränar den? Egentligen tvärt om, eftersom man lägger till muskler. Men om du kör hela programmet med konditionsträning, rätt kost och styrketräning så kommer du att få superfina resultat. Någon klok en sa en gång: "Alla har magrutor, vi har bara mer eller mindre som döljer dem". Själv tror jag att huvudsken är att man mår bra 🙂

  2. Jo, jag vet det och det är inte snygga magrutor jag är ute efter. Men jag kör ingen mage alls utan bara ben, armar och rygg och till viss del styrka för bålen. Med situpsen tänkte jag försöka omvandla fläsket till några fasta muskler iallafall. ler
    Och jo det är viktigt att må bra och det gör jag inte nu plus att mina knän inte mår bra av övervikt.
    Men bit kaka nu och då får man unna sig. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *