Stolt som en tupp

Kika in på Olivers uppfödares sida.
http://www.diadems.no/
Vem stoltserar på första sidan om inte min älskling.
Om ni sedan går in under
Meny/ Galleri/ 5 : Oliver sitt foto galleri så ser ni ännu fler bilder av Oliver.
Tack Solveig för att du sätter in bilderna på min älskling och tack återigen Solveig och Tone för att jag fick köpa honom.

Och inte minst…………..   Tusen miljoner tack för korten Erica !!!
Du är guld värd och jag är såå glad för korten.

4 reaktion på “Stolt som en tupp

  1. Massor av fina Oliverbilder, kul att se men jag tyckter synd om fotografen som fotade ett av Oliver's bilder… Ja det står ju: << Se – jeg fanger ballen! >> och Oliver viftar med sina tassar och klor för glatta livet mot fotografen… Hoppas att det slutade bra.

    Hahahahaha!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *